Revisor Eskilstuna

Behöver du komma i kontakt med en auktoriserad eller godkänd revisor för granskning av bokföring eller endast för rådgivning? Då har du hittat rätt! Lagerbolagsverket hjälper dig att finna professionell revisor inom vårt affärsnätverk. Tjänsten är för dig som söker revisor helt kostnadsfritt! Fyll i formuläret nedan och få upp till tre kostnadsfria offerter i ditt närområde.

Våra samarbetspartners inom vårt affärsnätverk har lång erfarenhet av olika branscher, stora så som mindre uppdrag. Lagerbolagsverket ser till att matcha dig med rätt samarbetspartner så att ni tillsammans ska finna en god lösning i fråga.

Namn *

Telefon *

E-post *

Meddelande

När behöver man hjälp med redovisning?

När man startar ett eget företag behöver man sköta den löpande bokföringen på ett bra och enkelt sätt. Har man inte tiden som räcker till för att sköta bokföringen själv bör man lägga ut det på någon som professionellt kan sköta det åt en. Man tar oftast då hjälp av någon bokföringsfirma eller revisionsbyrå. Vi hjälper dig med att snabbt och enkelt hitta hjälp med den löpande bokföringen för både små och stora företag. Det enda du behöver göra är att kontakta oss och beskriva dina önskemål så hjälper vid dig med att komma i kontakt med företag som är intresserade av ditt uppdrag.

Läs mer >>

För att arbetet ska bli bra för bägge parter är det viktigt med ett personligt möte innan man bestämmer sig för vem man ska arbeta med. Vi på Lagerbolagsverket vet att personliga relationer är mycket väsentliga och vågar påstå att det är väldigt avgörande inför ett långvarigt och smidigt samarbete.