Lagerbolagsverket och alla våra olika parters har enorm kunskap inom ett stort fält av affärsrelaterade ämnen. I den här bloggen ska vi ta upp frågor som majoriteten av människor inte har så stor kunskap inom. Vi kommer att belysa lagar och normer inom ekonomi och juridik.

Genom våra inlägg i vår enkla och lättsamma blogg kommer du som läsare att kunna få insikt i många komplicerade frågor som berör fåmansbolag och privatpersoner. När du får inblick i olika frågor som vi tar upp kommer det öppnas upp nya möjligheter för dig. Du kommer alltid att kunna surfa runt bland de olika kategorier vi har valt för att du som läsare ska få nyttig och intressant information.

Bloggen kommer främst att diskutera frågor kring bolagsbildningar, inkomstdeklaration, skatter, och nyheter inom redovisning & juridik.Ämnena vi ovan nämner är sådana som Lagerbolagsverket och dess partners har djup kunskap i. Vi arbetar framför allt med att sälja och förmedla aktiebolag. Det senaste året har det även tillkommit mycket förmedling av ekonomiska och juridiska kringtjänster inom redovisning och revision.

Uppdragen vi förmedlar granskas och kvalitetssäkras för att våra klienter som efterfrågar expertis inom dessa områden ska känna sig trygga med att anlita oss eller någon av våra kvalificerade partners.

Vi hoppas att du kommer att följa våra inlägg inom våra utvalda ämnen. Du får jätte gärna kommentera och dela våra inlägg för att det på så vis får stor spridning bland människor som intresserar sig av ekonomiska frågor som gränsar till det juridiska skatteområdet.

Tack för att du väljer att läsa vår blogg och som sagt, följ oss gärna.

Välkommen till vår nya blogg.

Trevlig läsning!

Lagerbolagsverket

Lagerbolagsverket är ett forum för egenföretagare, ekonomikonsulter och revisorer. Vi hjälper dig med tjänster som försäljning av aktiebolag samt bolagsavveckling. Förmedling av expertis inom ekonomi är helt kostnadsfritt för dig som beställare.